воскресенье, 30 мая 2021 г.

STOP- булінг

Будь-який школяр несподівано для себе може опинитись у ситуації, коли його ображають, висміюють або бойкотують. Або ж навпаки, може сам приєднатися до тих, хто знущається над іншою дитиною. Дуже важливо розрізняти булінг та звичайну сварку між дітьми. Освітня платформа NAUROK.UA підготувала дуже цікавий та інформативний конкурс для учнів середньої школи "STOP- булінг". Виконуючи завдання, учні не тільки відповідали на запитання, але і переглядали навчальні відео, читали інформативні статті. Таким чином, учасники конкурсу дізналися багато цікавого і показали високі результати

Математична вікторина «Рекордсмени серед тварин»

Вивчати математику - цікаво!!!! В останній навчальний день 2020-2021року, учні 1-б класу взяли участь в математичній вікорині "Рекордсмени серед тварин". П'ятикласники не тільки змогли використати знання, які здобули протягом навчального року, але і дізналися багато цікавих фактів з біології і географії.

Математична гра "Вишиванка"

Останні навчальні дні у 2-б класі виявилися дуже насиченими і цікавими. Учні зіграли у математичну гру "Вишиванка". В процесі гри, діти повторили правила додавання і віднімання звичайних дробів, множення і ділення десяткових дробів, а також познайомилися із терією ймовірності.

понедельник, 24 мая 2021 г.

Будь помітним на дорозі

21 травня учні 3-х класів долучилися до проведення єдиного уроку "будь помітним на дорозі". Учні програмували роботу світлофора і рух учасників дорожнього руху: пішоходів і автомобілів, залежно від кольору світлофора.

понедельник, 17 мая 2021 г.

День Європи

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. Учні 4-а і 4-б класів здійснили віртуальні екскурсії музеями Європи. Вони розглядали експонати, більше дізналися про культуру і побут середньовічної Європи та історію будівництва ввдомих замків. Результати своїх досліджень учні подали у вигляді асоціативних карт.

среда, 5 мая 2021 г.

Паралельні і перпендикулярні прямі

Вивчаючи тему "Паралельні і перпендикулярні прямі", учням 2-б класу було цікаво прослідкувати наявність таких прямих на традиційних українських писанках. Оскільки тема вивчалася якраз напередодні Великодня, то учні вирішили створити свої оригінальні писанки і додати до них елементи перпендикулярних і паралельних прямих