среда, 28 апреля 2021 г.

STEM-проект Lego і дроби

Вивчаюси основну властивість дробу, Бойчук Валентин учень 2-б класу зрежисерував і змонтував цікаве відео, яке на прикладі Lego показує взаємозв'язок між чисельником і знаменником дробу

пятница, 16 апреля 2021 г.

За чисте довкілля!

Чистота довкілля залежить від кожного з нас.
Освітяни Заліщанщини також не залишилися осторонь. 13квітня спільними зусиллями освітян м.Заліщики організовано та проведено благоустрій території берегів Дністра та узбіч міста. Вражає кількість сміття… Але погожий день вселяє віру в те, що завтра буде «чистим», сонячним, радісним, і кожна людина, перш ніж кинути сміття не у відведеному для цього місці, задумається над тим, що згодом хтось це прибиратиме, бо хоче жити в чистоті та затишку.

День космонавтики

12 квітня відзначають День Космонавтики. Дата приурочена до першого польоту людини в космос, що відбувся 12 квітня 1961 року. З нагоди свята учні 6-А і 6-Б класів створили свої міні- проекти: сайти про Сонячну систему. Працюючи над сайтами учні дізналися багато цікавих фактів про космос, планети і марсохід Наполегливість.

Всеукраїнський конкурс «Безпечний Інтернет 2.0»

Вітаємо наших переможців

All Digital Week

All Digital Week — або Європейський тиждень цифрової грамотності — це щорічна інформаційна кампанія присвячена розвитку цифрових навичок громадян Цього року він проводився протягом 22.03-30.03. Учні гімназії долучилися до проведення цього тижня. Атакож взяли участь у Національному тесті на цифрову грамотність.