среда, 10 февраля 2021 г.

Безпечний інтернет

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Ми з учнями гімназії також долучилися до цієї ініціативи Ми організували круглий стіл, де обговорили різні види небезпек, що можуть трапитися із користувачами інтернет. А такаж виготовили пам'ятки "Соціальна мережа: друг чи ворог?", де описали що не варто виставляти у своїх соцмережах

вторник, 9 февраля 2021 г.

День без мобільного телефону

Уже традиційно, у суботу, 6 лютого, відзначається Всесвітній день без мобільного телефону. Мета свята – спробувати якомога менше використовувати стільниковий зв'язок і гаджети. Учні гімназії долучилися до акції та взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "день без мобільного телефону "

четверг, 4 февраля 2021 г.

Автоматична система поливу

Учасники гуртка "Робототехніка" виготовити фонтанчики для автоматичної системи поливу вазонів. Також, вони дізналися про технологію роботи питних фонтанчиків, тиск води і повітря

Фрактали

У шкільному курсі майже не вивчаються фрактальні зображення, хоча вони дуже цікаві як із математичної, та і з інформатичної точки зору. На уроці учні 5-б класу виготовили фрактальні ялинки із паперу. Вони познайомилися з алгоритмом побудови такого типу зображень і прораховували геометричну прогресію у фракталах.

вторник, 2 февраля 2021 г.

Інженерний STEM тиждень

Перші кроки у світ інженерії зробили учні 1-б класу. Вони своїми руками виготовили маленьких "аквалангістів" і досліджували фізичні властивоств тіл, занурених у рідину.

Урок пройшов легко і весело.