понедельник, 10 февраля 2020 г.

Круглий стіл "Соціальна мережа - небезпечний друг" до дня безпечного інтернету 2020

Наш тиждень безпечного інтернету ми розпочали із круглого столу.
У рамках круглого столу відбувалось обговорення питання безпечного користування інтернетом та допустимих часових норм у роботі з ним. Метою даного заходу було: ознайомити учнів з правилами безпечного користування інтернетом, соціальними мережами; тривалістю роботи в інтернеті та гри в комп’ютерних іграх. 
У підсумку учні склали прелік правил безпечного користування інтернетом і описали небезпеки, на які можна зустріти у всесвітній павутині.



Здорова школа. Гранат

Наші перші кроки у створенні відеокліпів проходять цікаво і з користю.
Учні 4-Б класу створили свої перші відеокліпи про користь гранату. Також, юні режисери спробували скласти меню на день із страв з гранатом, або цікаві перекуси з цією ягодою.

среда, 5 февраля 2020 г.

Тиждень безпечного інтернету

Цього  тижня учні 1-5 гімназійних класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Безпечний інтернет".
Оскільки, всі учні є активними користувачами мережі Інтернет і соціальних мереж, то їм було корисно повторити правила безпечного користування інтернетом і дізнатися нові методи, як вберегти себе від шахрайства.
За результатами цього конкурсу, діти добре знають про різні види небезпек, що можуть трапитися в мережі, тому із завданнями вони справилися легко. Майже усі учасники конкурсу отримали дипломи І та ІІ ступенів.