среда, 30 декабря 2020 г.

Проект "Геометрія навколо нас"



 У грудні учні 1-б класу працювали над проектом "Геометрія навколо нас". Діти придивлялися до форм предметів, що їх оточують і співставляли їх із геометричними фігурами, які ми вивчати з математики. 

Результатом проєкту стали цікаві фото.

среда, 9 декабря 2020 г.

Проект "Шкала"




 


 Математику важливо не просто знати, а вміти використовувати знання у реальному житті.

Учні 1-б класу взяли участь у проекті "Шкала" . Діти досліджували де у їхньому побуті зустрічаються шкали, визначали вагу поділки. І результатом їхньої роботи стали цікаві колажі, презентації і відео



понедельник, 7 декабря 2020 г.

Будинок мрії з minecraft


Тиждень розпочався дуже продуктивно і мега цікаво. Сьогодні члени гуртка "Робототехніка" будували свій будинок мрії у середовищі minecraft edition. Варіанти будинків були дуже різними: від дерев'яного замку до скляного хай-тек



 

вторник, 1 декабря 2020 г.

Всеукраїнський конкурс "Безпечний інтернет "

Користуватися інтернетом безпечно - базове і необхідне вміння кожного сучасного учня. Учні заліщицької державної гімназії взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Безпечний інтернет" на платформі Наурок.
Усі учні показали високий рівень знань і були нагородженні електронними дипломами 

 


 

воскресенье, 22 ноября 2020 г.

Новий день - нові знання

Відвідала крутезний вебінар «Як використовувати Minecraft:Education Edition в щоденному навчанні – джерела, ідеї та ресурси» від ІМЗО. Море вражень, емоцій та ідей для подальшої роботи


среда, 18 ноября 2020 г.

Сьогодні взяла участь у цікавому семінарі на тему: "Впровадження змішаного навчання за допомогою платформи GIOS"

На семінарі я мала змогу познайомитися із роботою на платформі GIOS і способами її використання під час дистанційного чи змішаного навчання.

В учнів гімназії також буде змога попрацювати на цій платформі, адже ми отримали безкоштовний доступ до всії ресурсів GIOS до кінця семестру.





вторник, 6 октября 2020 г.

День вчителя 2020

 


Відкриття року математики

 2020-2021 навчальний рік оголошено роком матиматики на всеукраїнському рівні. 

Розпочати його ми вирішили із нестандартного уроку

Учні 1-б познайомилися із тантаграмом. Вони навчилися  виготовляти  тантаграм і проявили свою фантазію у створенні нових цікавих картинок із маленьких частин.