воскресенье, 24 ноября 2019 г.

Всеукраїнський конкурс до Дня Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи — свято, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Учні гімназії взяли участь у всеукраїнському конкурсі "День Гідності та Свободи" Конкурс допоміг школярам дізнатися більше про те, як зароджувалося народовладдя в Україні, з'ясувати значення понять «гідність»,  «свобода»,  «відповідальність»  а також доповнити їх уявлення про обов'язки та права громадян. Преможцями конкурсу стали Музика Віталій, Краснюк Владислав, Олійник Софія, Яросевич Марія, Флентей Святослав, Народова Тетяна.  Вони отримали дипломи І та ІІ ступеня. Усі учасники конкурсу отримали дипломи учасника.



Всеукраїнський конкурс до Дня Гідності та Свободи

Ок, Google, З днем народження!

У жовтні інтернет-ресурс Google святкував своє день народження. Учні гімназії мали змогу привітати Google зі святом, взявши участь у конкурсі «Ок, Google, З днем народження!».
Всі учасники отримали сертифікати учасника конкурсу, а найкмітливіші - дипломи І та ІІ ступеня.

вторник, 19 ноября 2019 г.

Вебінар з mozaBook та mozaWeb

Серія тренінгів, ціллю яких є надання загальних та розширених знань про програму mozaBook, систему mozaWeb, використання інструментів та контенту.